"I feel like a king in my buggy."

A "Különben dühbe jövünkben”Miatt Bud Spencer and Terence Hill is a legend of a beach buggy, an amazing bridge to I.D. Buggy néven visszahozott and gyártója, most elsőként élőben is a sculpture and Pebble Beach Concours d'Elegance autókiállítás keretében.

A conception of nincsenek ajtók, but oldalsó károszéria-mélyítésnél iggy is könnyű beszállni, nés nincs teteje sem a járműnek. And the concept is the concept of kétüléses, as it is the potential to go to the még hozzáadható. A hátsókerék-meghajtású hajtómű visszatükrözi a Beetle eredeti concept is. A terepjárón 18 colos kerekek outlet a BFGoodrich gumiabroncsaival: elöl 255/55, míg hátul 285/60-os méretben.

Az I.D. Buggy features kibocsátású, and features and features a tengelybe integrated villa motor, adjacent to a 62 kWh-s battery pack. With 204 electric motors, 310 Nm nyomatékot ad le, and yrmű várható hatótávja WLTP-cyclone measures 250 km.

A concept 7.2 másodperc alatt van nulláról 100 km / h-n. A maximális sebességet electronic 160 km / h sebességre korlátozták. (A Puma Buggyban egyébként egy 1,2 literes benzines farmotor található, melynek alig 41,5 lóereje remekül mozgatta a mindössze 560 kilogrammos autót.)

The mascot is a stunning long-haul, lightweight, and HVG Car Facebook-oldalát.


Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Sometimes there are fonts and miniatures, kyrjük, hogy támogasd and munkánkat.

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Sometimes there are fonts and miniatures, kyrjük, hogy támogasd and munkánkat.

<! –

->