Monday , June 14 2021

Le kellett szállodái a Drága örökösök forgatását – Ez volt az oka – Hazai sztárLe kellet állítani egy időre a Drága örökösök forgatását, amíg ki nem derült, milyen betegségben szenved az RTL Klub sorozatának Józsi, Varga Balázs.

– Egyszer csak piros foltok jelentek meg mindenhol a testemen, a forgatást szüneteltetni kellett emiatt, mert a bőrelváltozást nem lehetett sminkkel eltüntetni. Kivizsgálás után derült ki, autoimmune gluténérzékenységem van – arulta el a színész.

A betegségnek egyetlen gyógymódja létezik: az étrendváltoztatás. A gabonafélék döntő többségét mindenféle formában száműznie kellett. A felesége az első perctől mindenben támogatta, első lépésként lecseréltek mindent gluténmentesre. A 35 éves sztár juice zöldséget, gyümölcsöt fogyaszt, juice folyadékot iszik.

– A rohangalos napjaimon akad csupán némi nehézség. Nem vehetek bárhol egy pogácsát, nem szaladhatok be egy gyorsétterembe, muszáj valami nek megfelelő ételt viny magammal. A világ viszont egyre inkább alkalmazkodik ehhez a problémához, and forgatásokon is találok lisztérzékenyeknek valot, és az essküvőnkön is természetesen gluténmentes menü volt. Tulajdonképpen ez az étkezési rend semmiféle hátránnyal nem jár, sőt, ha odafigyelünk, in spite of rengeteg előnyét is élvezhetjük – alytja.

Varga Balázs nagyjából egy éve érezte, hogy változtatnia kell. Hiányérzete volt, kétségek kínozták, fizikailag i mentálisan sem érezte magát jól. Rendszerezte az életét, és tudatosabban kezdett élni, aminek csak egy része volt a diet. Edzeni kezdett, lerakta a cigarettát, és száműzte életéből az alkoholt is. Ennek eredményeként napraó napra jobban érezte magát a bőrében. They are well known, and Drága örökösökben Józsi is eager to call on the flyers of the köszönheti.

– Valószínűleg ennek az új formámnak köszönhetem a – sorsfordítóként megélt – sorozatban kapott szerepet. A magánéletem is a legpozitívabb irányba valtozott, csodálatos ajándékot kaptam az élettől. Háromévi kapcsolat után eljegyeztem, majd feleségül vettem a szerelmemet, akivel igyekszünk minden percünk megosztani. Sikerült egy nagyobb lakásba költöznünk, ceremóniamesterségben és a műsorvezetésben and kiélhetem a szakma sokszínűségét – mesélte.

And Barátok közt régi szereplői napjainkban

Csapó Virág nevét 1998-ban ismerhette meg az ország, miután elvállalta a Barátok köztben Novák Éva szerepét. 1998-tól 2003-ig szerepelt folyamatosan a képernyőn. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a színésznő, de nemskak rola, hanem a Barátok közt más régi szereplőiről is láthatsz friss felvételeket, megtudhatod, mi lett velük.


Source link