Saturday , August 13 2022

Kerk wimpelt interesse uit binnen- en buitenland af: 'Dat gaf me veel vertrouwen'[ad_1]

Gyrano Kerk besloot deze week zijn contract bij FC Utrecht te verlengen, ondanks veel interesse uit binnen- en buitenland. De aanvaller geeft aan veel vertrouwen te hebben dat de Domstedelingen een goed seizoen gaan draaien.

"Ik zit al langer bij de club natuurlijk. Begin van de zomer is de club naar mij toegekomen of ik mijn contract wilde verlengen. Het is er uiteindelijk van gekomen", vertelt hij voor de camera van FOX Sports. "Er was wel veel interest vanuit binnen-en buitenland, maar ik ben blij dat ik heb mogen bijtekenen. (…) De transferperiode is nog poen, maar ik blijf dit seizoen zeker. Dat geeft wat meer rust, denk ik."

"Ik zit al langer hier en heb gewoon veel vertrouwen in dit seizoen. De manier waarop we zijn gestart is goed en dat gaf me veel vertrouwen", legt hij uit. FC Utrecht werd uitgeschakeld in de voorronde van de Europa League, maar wist de eerste twee competitieduels wel winnend af te sluiten.

Daardoor gaat FC Utrecht zondag als gedeeld coploper naar De Kuip. De Rotterdammers zijn matig begonnen aan het seizoen en hebben on hun Europa League-weighted Dinamo Tbilisi een reis vanuit Georgië in de benen. "Dat soort dingen spelen wel mee, maar Feyenoord is leg steeds een team met veel kwaliteit. We moeten er niet vanuit gaan dat ze door de lange reis minder gaan spelen."

[ad_2]
Source link