Tuesday , October 26 2021

Har funnet savored by Karl Sverre (61) and Rødøy – NRK Nordland – Local TV, Radio[ad_1]

Karl Sverre Egeland (61) har vært savnet siden den 15. Han ble meldt savnet etter at hjullasteren han kjørte havnet and vannet and Smibelgvatnet and Rødøy communes.

Den avdøde ble funnet på omtrent 78 meters dyp i dag, opplyser politiet i Nordland.

Politioverbetjent Roald Bjerkadal ved Mo and Rana politistasjon sier til NRK at de fikk meldingen om funnet and ettermiddag.

– Funnet ble gjort 20 meter lenger ut enn der lasteren lå, på circa 78 meters dybde, sier Bjerkadal til NRK.

Mannen har vært savnet siden 15. mai i år, etter at hjullasteren han kjørte gikk gjennom isen og havnet and vannet. Hullasteren ble funnet 58 meters dyp den May 29th.

Funnet er gjort med en ROV, som er en fjernstyrt undervannsrobot. Politiet betegner saken som en arbeidsulykke. Den omkomne vil fraktes til Rana sykehus i løpet av kvelden for obduksjon.

Startet private søk

Det var savnedes arbeidsgiver BetonmastHæhre catfish and dag startet egne søk etter 61-åringen, etter at politiet avsluttet letingen 3 july.

– De har fått klar beskjed om å gi oss beskjed om de gjør funn, noe de gjorde i dag. Det betyr at vi sender ut to criminologists til vannet for å ta opp den omkomne, sier Bjerkadal.

Politioverbetjent Bjerkadal is a detergent service for business and leisure.

– You are a bare rose entreprenøren som har fortsatt søket, sier Bjerkadal.

Hvorfor avsluttet politiet søket?

– Den store grunnen var at vi anså det som for vanskelig. You måtte ha søkt genno hele vannet for å være sikre. Her har soskt et lite stykke utenfor, og har nå funnet ham. Det er veldig bra, sier politioverbetjenten.

Kommunikasjonsdirektør Per Anders Muri and BetonmastHæhre sier at de er lettet, og at selskapets tanker går til de pårørende som har levd i uvisshet i lang tid.

– You ønsket å forsikre oss om at you hadde gjort alt vi kunne for å finne den savnede. Nå samarbeider you videre med politiet i denne saken, sier han til NRK.

Skal ha skjøvet stein på anleggsplass

Ifølge Hovedredningssentral skjøv hjullasteren ut stein på anleggsplassen to ulykken skjede.

På grunn av dårlig dekning på stedet stream det ifølge Bjerkadal tid før politiet fikk bekreftet hva som var funnet.

Pårørende er varslet om funnet.

Smibelgvatnet
Photo: Multiconsult

[ad_2]
Source link