Wednesday , June 7 2023

Khloé Kardashian – – Svarer på kalori-kritikk: – Ikke frisk[ad_1]

Nå har det snart gått et og et halvt år siden Khloé Kardashian (35) ble mamma for første gang, til datteren True Thompson (1).

Det har ikke vært stille for «Keeping up with the Kardashians» -profile, som siden den gang har gått gjennom en hard tid på hjemmefronten med blant annet flere utroskapsskandaler.

Khloé er åpenbart svært stolt av datteren son, og er ikke redd for å exponera henne på sosiale medier. Dette har ført til til det dette blir rettet en stor mengde kritikk mot 35-åringen.

Spøkte om calorie-telling

Nylig delte blant andre Khloé og søsteren Kim Kardashian (38) en rekke bilder på Instagram fra familieferien deres i øyparadiset Bahamas.

Det som fra utsiden ser ut som en tropisk familieidyll tar en helt annen vending om man clicker seg inn i kommentarfeltene. Her kritiseres nemlig Khloé for å være en dårlig mor – igjen.

I begynnelsen av denne uken delte hun en bildeserie av datteren son sammen med kusine Chicago West (1) som er datteren til Kim. På bildene sitter smårollingene og koser seg med en kald drikke, samt hver sin chips-pose.

Under bildet scriver mamma Khloé:

– Chi: Jeg hørte at mamma sa at «På ferie telles ikke calorier». True: Ikke you det to ganger, Chi.

SNAKKER OM DRAMAET: Kourtney Kardashian gestures for the Ellen DeGeneres Show, a hun snakker in the turbulent kjærlighetslivet til søsteren Khloé. Video: TV3
Vis mer

Selv om de fleste kommenterer hvor søte jentene er, og spøker om at dette er mini-versjonen av Khloé og søsteren Kim, er det andre som ikke har tatt spøken like bra.

– OMG, one baby skal ikke trenge å telle calorier, scriver en Instagram-bruker som er frustrert over bildeteksten.

Denne comments falt ikke and smak hos Khloé som bestemte seg for å quarrel. Det melder People.

SVARTE: Khloé responderte på en negative comment. Photo: Skjermbilde fra Instagram
SVARTE: Khloé responderte på en negative comment. Photo: Skjermbilde fra Instagram
                Vis mer

– Åpenbart. Du er ikke frisk om du tror babyer teller calorier, responderte hun, fulgt av en emoji som himler med øynene.

Magasinet Cosmopolitan melder at bildene, som Khloé and tillegg delte på Twitter, også har fått critic commenter fra ulike Twitter brokers. Det hevdes blant annet at images commentary kan være skadelige for barn, selv om de er ment som en spøk.

Ikke første gang

Ved en rekke anledninger har Khloé blitt kritisert for hvordan hun opptrer i mammarollen. Det er heller ikke ukjent at hun bruker tid på å svare på den negative energien som spress rundt henne i kommentarfeltene.

Tidligere har Khloé blant annet blitt kritisert for å overøse datteren son during the rikdom og luxusvarer. På et bilde fra tidligere i år sitter datteren omringet av svindyre Hermès Birkin – vesker, noe som ikke falt i smak hos en del av fansen.

– Hvorfor sitter hun blant vesker og ikke vanlige barneleker? Er det dette rike babyer leker med? ville é vite.

– La oss skryte litt mer! Hvorfor bruker du ikke heller noe av all formuen din til å hjelpe folk som trenger det? undret en annen.

På et annet innlegg fra and sommer kritiseres Khloé for en lekebil datteren fikk i julegave. Bilen, som ligner på en luxusbil av merket Bentley, fikk flere til å reagerre.

– Supert, end Kardashian and Bentley. Dere er så uvitende om hvordan deres overdådige forbruksvaner ser ut for resten av verden. Jeg likte virkelig historien til familien din og nå klarer jeg ikke å se på at du bruker alle disse pengene på verdiløs materialisme. Det er så trist, skriv en bruker på Instagram.

Denne commentary mint Khloé ikke var særlig gjennomtenkt, and likhet med calories-commentary. Hun svarte derfor på kritikken atter en gang:

– Ummm, du du at dette ikke er en ekte Bentley? Det er en medicines. Det er ikke noen grunn til å bli så oppgitt over en baby i en lekebil. Uansett, så beklager jeg for at du føler det pictures, hun den gang gang.

BURSDAG: Khloé Kardashian hadde bursdag June 27 – og vi tar et tilbakeblikk på noen av hennes mange antrekk.
Vis mer

LES OGSÅ: Slår tilbake mot ryktene

Like Se og Hør på Facebook

[ad_2]
Source link