Wednesday , June 7 2023

Lindsey Vonn og P.K. Subban er forlovet[ad_1]

LYKKELIGE: Wintersport-paret P.K. Subban og Lindsey Vonn har tatt forholdet til neste steg. Her under en movie premiere in July.

LYKKELIGE: Wintersport-paret P.K. Subban og Lindsey Vonn har tatt forholdet til neste steg. Her under en movie premiere in July. Photo by O'Connor / AFF-USA.com / AFF

Den tidligere alpin-stjernen har sagt ja til hockeykjæresten P.K. Subban.

Fredag ​​ble det kent at den American OL-medaline Lindsey Vonn (34) og den Canadian NHL-proffen P.K. Subban (30) har forlovet seg.

I et interview between Vogue forteller Subban at han kjøpte ringen – en grønn emerald – for en uke siden, før han dro hjem og fridde, among Vonns tre hunder tilstede.

les også

Lindsey Vonn slår tilbake mot Trump-troll

Friedde hams between the hundens

Vonn forteller at hun først ikke kunne tro hva som skjede kjæresten gikk ned på kne.

– You hadde aldri snakket om det, eller sett på ringer. Men han ga meg et smaragdsmykke til jul, og jeg elsket det. Så je ville ikke byttet ut ringen i det hele tatt, sier hun til Vogue.

les også

Vonn brast and gråt da hun fortalte om farfaren

Paret forteller videre at de er opptatt med flytteplaner, og at de derfor ikke vil stressse med å sette en bryllupsdato ennå.

– You har det ikke travelt, sier Vonn.

Wintersportstjerner

Vonn avsluttet alpin-karrieren tidligere i år. Hun swears that tilbake på åtte VM medaler, tre OL medalist, 82 verdenscupseiere og 137 pallplasser.

– Kroppen min lar meg ikke gjøre det jeg vet jeg må gjøre for å vinne renn. Det er ikke et gir til. Our evening is a veldig hunger and takknemlig for en bronse now her and dag, with Lindsey Vonn etter det siste rennet in February.

les også

Vonn hedret av Stenmark – the rock of the fest between Aksel Lund Svindal

Subban er på sin side fortsatt aktiv and NHL, hvor han nå spiller for the New Jersey Devils. Også han har tatt OL-gull, med det canadian landslaget and Sotsji i 2014.

Ifølge Vogue has paret på et sportshow and regi av Nickelodeon for to år siden.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

[ad_2]
Source link