Thursday , February 9 2023

Northug blir sponsor for Skiforbundet[ad_1]

Forholdet mellom Northug og Skiforbundet var så dårlig en period at Northug ikke ville være på landslaget.

– Skiforbundet og Northug høres for mange kanskje ikke ut som noe "ekteskap", men nå kan jeg få gitt noe tilbake og skal altså levere Northug-briller til landslaget. Jeg håper de blir fornøyde med produet og at det blir et langt
                        og godt samarbeid. Og jeg har ig en en inn innfor i Skiforbundet, humrer Northug til TV 2.

Langrennssjef Espen Bjervig innrømmer at han for et par-tre år siden ikke så for seg Northug som sponsor for NSF.

– Jeg synes det er utrolig morsomt at Petter fortsatt ønsker å engasjere seg i langrennssporten. Han er en unik profile among helt unike prestasjoner. One part av denne autalen innebærer også at Petter skal være mentor and ulic prosjekter
                        you har. Han er, og kommer til å bli, en viktig motivasjonskilde for mange. Og vi ønsker at flest mulige skal lære mest mulig om hvorfor han har lykkes. I tillegg så betyr jo Petter my oppmerksomhet, sier Espen Bjervig.

Nå inngår Petter Northug jr. altså en sponsoravtale med det samme landslaget. Northug lanserer and disse dager sine egne sportsbriller. Sponsoravalen med Norges Skiforbund betyr at han kan gjøre autale med landslagsløpere om bruk av
                        Northug-briller. Støtteapparatet, trainers, smørere og andre skal bruke Northug-briller når de er på jobb for skiforbundet.

Ingen vil si no om om verdien på avalen, men TV 2 vet at Northug må punge ut millionbeløp for å være brilleleverandør til landslaget.

– Do you like cars between løpere når det gjelder bruk av brillene?

– Løpere har avtaler som går over flere år, men vi håper selvsagt at landslagsløpere blir så fornøyd når de får testet brillene at de vil bruke mitt product, sier Petter Northug jr.

Skikongen legger ikke skjul på at han er et et tøft konkurransemarked.

– Det er artig for meg, som kommer fra et toppidrettsliv, å få oppleve sportsbransjen fra denne siden. Det er mange gode aktører, og du må ut og knuffe og more hva du duger til. Men det blir spennende. Jeg har allerede lært mye på
                        eternal. Det er Ghanaian spesielt is a sitt eget navn på et image product, sier Northug.

Det har ikke manglet på verbale stikk fra Northug i retning ledelsen and Skiforbundet opp gjennom årene. Under VM and Lahti and 2017:

– Fellesnevneren mellom meg og Donald Trump er at når jeg skal søke på stillingen til Løfshus når han går av etter sesongen, blir det med Northug-caps med «Let's make Skiforbundet great again».

– Det er historie. Nå er you bare gode venner, sier forretningsmannen Petter Northug jr.

[ad_2]
Source link