Tuesday , June 15 2021

Over 20 vogntog fikk kjøreforbud on E39: – Vi kunne tatt mange flereAGDER: – At de tør å kjøre når det er slike forhold på vaene, er et stort mysterium. The Mortensen Nilsen, a lender for the technology of the State and the Agder to the Fædrelandsvennen,

Vogntog som kjører seg fast i bakkene na E 39 i Vest-Agder er et kjent fenomen om vinteren. Fredag ​​var intet unntak.

Gjennom hele ettermiddagen og kvelden var det store trafikle problemer på grunn av snøværet. Aller verst var det i områdene rundt Lenesfjorden i Lyngdal i i Lenesbakken og Osestadbakken.

Skal en lastebil virkelig betale 639 kroner i Ryfast?

Trailersjåfør stoppet on Krossmoen med dette dekket

Full stans on E39

En tillijk tilgjen med förordning för fjorden, förrå til til stengt til stengt.

– Dette førte til svært lange køer. Brøytebilene ble også stående fast i køen, samtidig som det snødde tett. Dermed de kaos i begge retninger, sier Nilsen.

Flere vogntog forsøkte årgge første følgende følgende på kjettinger – uten hell.

Både i åstgående og vestgående retning det full stopp i over to timer. Bilder fra fredagen viser blan ange en ambulanse som forsøker å tråkle seg forbi køen i snøen.

– Det er dessverre dette som er normalt. Til tider kom det svært mye snø. Hovedutfordringene hår på Sørlandet er topografien, med blant annet mange bakker. I går lå også temperaturen rundt null, under frysepunktet i bakken, og det er ingen kvalitetsoppskrift. Fredag ​​er også en dag med mye trafikk. Heldigvis gikk det ganske greit ut in Kristiansand, forteller Nilsen.

– Har ingenting på veien å gjøre

Vatnebakken i Mandal var også et sted hvor det oppsto problemer. I en lang periode var både veivesenet og politiet på plass for å dirigere trafikken. Flere vogntog ble påsatt hjullås.

– Mellom 20 og 25 vogntog fikk kjøreforbud i går. Vi kunne tatt mange flere, men på grunn av de trafikale problemene rakk vi ikke det. Det ene som fikk hjullås on Suvatne var så dårlig skodd at det ikke kom seg fram på vannrett vei. Det hade ingenting på veien å gjøre, sier Nilsen og fortsetter:

– In the vognogenesis of the heller icke med seg kjettinger. De får ikke lov til kjøre visere før alt er i orden.

Strength regler

Please consult the Samferdselsdepartementet at the time of your visit to the Vegdirektoratet or visit our website for your convenience.

Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) was born in the late 19th century.

– Dette er et tilkärk af det särskilt og framkommeligheten på norske vinterveier. Jeg ønsker at daily skjerpingen blir gjennomført så raskt som mulig, og før neste vintersesong, sier Dale i pressemeldingen.

The wine cellar for all tunnels will be frozen in 2014.

I'm sure you will not be able to get a good shot at the beach and you'll be in the middle of the "Alpesymbolet" (Three Peak Snow Flake). Samferdselsministeren ber direktoratet vurder om det skal bli samme type merking på dekk i Norge.

Morten Nilsen ønsker strengere tiltak velkommen.

– Alle tiltak som fører til bedre sikkerhet er bra. En ting er framkommeligheten på vaene, men ser ser at sikkerheten har kommet andrere recke i folks bevissthet. Vi stopper biler langs vaene og ved tollstasjonen og sjekker merkingen av dekkene. See also "mud and snow", which is the name of the destination for the wine industry. Dette er uansett minimskravet, og har man i dette får man ikke kjøre videre, sier han.

Utfordrer veivesenet

Reidar Retterholt, Regionsjef for Agder and Rogaland and Norges Lastebileierforbund, which is a good place to stay with the regler.

– Tiltaket om strengere dekkmerking er svært kjærkomment. Det hjelper både på sikkerhet og framkommelighet. This is the reason why the hypothesis of the controller is slicing at the vogntogene blan stanset, sier Retterholt.

Nå utfordrer han veivesenet på hår de utenlandske vogntogene enda tidligere.

– Vierner for starter for seint. The toys of the utensils of the Vogtogene region have a sequelae on the Norwegian side, with a dissection of the stops. Veivesenet has been selectively monitored. Flere in våre medlemmer valgte indre veier med 20 centimeter snø for å ungå kaoset på E 39. De er godt forbedret på vinterforholdene. Det er ikke de utenlandske sjåførene, sier Retterholt.

Nilsen mener veivesenet har god kontroll on hva de skal se etter.

– Jeg vil si at vi er veldig selektive. You will be able to see what you are looking for, if you want to know what you want. I Agder har vige også omge småveier, og vi harkke anledning till til på alle alle. Det har vi ikke folk til, sier Nilsen.


Source link