Saturday , October 1 2022

Connect-R și Misha, Surprising în în ipostaze tandre la o petrecere (PHOTO)[ad_1]

Connect-R și Misha par tot mai aproape de o împăcare.
Cei doi artiști au fost filmți în ipostaze tandre la un an de la anunțul surprinzător al divorțului.

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT DEN DEPRESIE ȘI S-A GÂDIT CHIAR LA SINUCIDERE (PHOTO GALLERY)

Andra a fost cea care i-a dat de gol pe cei doi foști soi, iar imaginile cu ei îmbrățișați i-au bucurat pe mulți apropiați, dar și pe fanii lor.

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! THE PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU METHOD IN FI FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

Artistul frui frumoasa blondină s-au ascuns o perioadă, gift acum nu mai pot care faptul că intre ei ar fi deja mai mult decât o simplă prietenie.

ULTIMA ORĂ! "ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIEȘTE. GARBIES VOR TRIMITE ANUMITE PERSOANE LA PUȘCĂRIE". ANUNȚUL FĂCUT DE FAMILIA TINEREI (PHOTO GALLERY)

Ei au fost surprises la petrecerea organizat de de ziua de naștere a Mariei, fata cea mare a lui Pepe. Celebrul Latin-lover și Raluca Pascu și-au sărbătorit fiica cu două zile în advance.

După cum se poate observes în imagini, în momentul în care a fost adus tortul spectaculos realizat pentru sărbătorită, to inviteții au filmat scenele emoționante și i-au cântat tradiționalul “La mulți ani”.

Regnregistrările făcute audiences de Andra Măruță, our sărbătoritei, the Connect-R și fosta lui soție apparatus, care sunt îmbrățișați radiază de fericire.

The carismaticul artist is about to protect Misha, a care filmmaker and a mobile phone momentum venirii tortului Mariei.

Pe clipurile video urcate pe Facebook de Andra is cum cântărețul se îndepărtează doar pentru câteva clipe de Misha, după care revine imediat lângă ea gesti are gesturi care vorbesc despre cât de mare este, de fapt, apropierea dintre.

Unii dintre internauți s-au grăbit deja să anunțe bucuroși că cei doi foști soți s-ar fi împăcat.

Deocamdată, niciunul dintre ei nu a făcut nicio declarație despre o eventuală relație de iubire.

Connect-R și Misha au fetiță superbă împreună: Maya are zinc anișori și nu a lipsit de la petrecerea organizată în cinstea Mariei, fata lui Pepe.

[ad_2]
Source link