Friday , July 23 2021

Perioada din zi când as cele mai multe calorii. Țineți seama de ea la dietăArderea caloriilor devine esențială atunci dan vrem săm jos câteva kilograme. Dieta și sportul au un aport major, dar și o anumită perioadă a zilei. Și asta pentru că à această perioadă arderile sunt mai intense și se poate profita de acest lu is for the scăderea î greutate.

Un nou studiu arată că există totuşi o perioadă a zilei în care corpul arde, în mod natural, cele mai multe calorii, iar asta datorită ritmului circadian, care controlează ceasul intern al organismului ii ciclul zi-noapte. Aceste ritmuri influenţează arderea caloriilor, mai ales î momentele de odihnă unde, repository of poetic ground 10% for multe calorii învalul de dupa târziu ii seara, faţă de dimineaţa devreme. Mai exact, se apard aproape 130 de calorii mera-amiaza şi seara, fără nici cel efort, iar acest lucru poate avea impact asupra sănătăţii.

Studiul publicat în journalul Current Biology evidenţiază faptul că ritmul circadian dictează nu doar dupin doraţa de a se odihni, cât de complex este metabolismul care operează pe o perioadă de 24 de ore. Eln felul acesta, persoanele care for unregulated programs, inclusiv cele care lucrează în ture, se confruntu cu, I want to make a decision, afecţiuni precum diabetul de tip II, cancerul or declinul cognitiv. Chiar dacă nu-l auzim, ceasul biologic funcţionează constant.

„Este posibil că căng cà múnânci, i necesităţile de consum al energiei sunt mici, această activitate la creşterea î greutate”, a precizat Jeanne Duffy, cetătoare din cadrul studiului de la Brigham and Women’s Hospital.

Când se cele mai multe calorii
Studiul a avut în vedere şapte persoane, at femei, cât şi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 38 şi 69 de ani care, timp de 37 de zile, au stat într-un laborator fără geamuri, ceasuri, telefoane or Internet, astfel încât să nu ştie ce timp din zi este afară. În fiecare seară, participanţii mergeau să doarmă cu patru ore mai târziu decât în ​​noapte precedentă, acest obicei durând timp de 3 săptămâni. În felul acesta, ceasul intern al organismului era forţat să ţină pasul, cercetătorii observând astfel că perioadele biologice ale corpului erau complet altele faţă de perioada zilei.

Fiecare persoană care a participat la acest studiu a fost nevoită să poarte senzori care să le măsoare temperatura corpului, permiţând cercerătorilor să stabilească perioada î care like cele mai multe calorii. The temperature of corpului este mai ridicată, but only one multe calorii. În felul acesta, s-a descoperit că flat arderii caloriilor era mai mică noaptea atunci când temperatura corpului scădea, în timp ce, 12 ore mai târziu, rata de calorii ars cretetea, după-amiaza.

Bineînţeles, chiar dacă îţi programezi mesele şi ai grijă please respond to the acest program, nu uita că un alt aspect extrem de important constă à exerciţiile fizice. Chiar dacă nu frecventezi sălile de sport, fiecare efort fizic, presupune obţinerea energiei, iar for a asigura până şi cele mai mici mişcări, de la ridicatul braţului, până la măturatul prin casă, se arde un număr necesar de calorii.

Sursa www.csid.ro


Source link