Thursday , July 29 2021

SAMSUNG GALAXY S10. ASA VA ARATA DECUPAJUL CIUDATSamsung GALAXY S10 decupaj

Samsung GALAXY S10. Compania Samsung auntat zilele trecute lansarea unor noi tipuri de ecrane cu decupaj for telfeoanele pe care le va vinde, inseparate ca ea urma fie folosite doar in cele de clue medie. Print ele afla un un ecran care are denumirea Infinity-O, i in Samsung GALAXY S10 ar urma implementa o componenta de acest gen, insa de ca decupajul nu va fi pozitionat chiar in centrul ecranului.

Samsung GALAXY S10. Image of the jos este un concept for the pregatit smartphone model for the elderly, i decupajul ar urma sa fie integrat in the main part of the ecranului, the ASUS Zenfone 6. bro luna trecuta a fost anuntat faptul ca Samsung GALAXY S10 ar urma sa aiba un ecran cu o camera ascunsa sub el, intr-un decupaj, iar desi toata lumea credea ca aceasta va fi centrata, all ca va fi pozitionata intr-o parte laterala a acestuia.

Samsung GALAXY S10. ASA va ARATA Decupajul CIUDAT

Samsung GALAXY S10 decupaj 1

Samsung GALAXY S10. Din moment ce ASUS a luat aceasta decizie ciudata for telefonul or, schimbarea facuta de catre compania Samsung nu va fi complet noua, iar asta pentru ca exista un precedent. Described ca asta nu inseamna ca a integra un decupaj intr-o parte laterala a ecranului este buna, insa Samsung GALAXY S10 pare sa vina intrevar cu ceva fermented in comparative cu celelalte telefoane existente pi pielele din intreaga lume.

Samsung GALAXY S10. va avea totusi un ecran cu diagonala mai implementat de catre compania coreeana, iar aceasta este o veste foarte buna for utilizatorii din lumea intreaga. Nu se stie deocamdata sigur ce diagonala va avea ecranul Samsung GALAXY S10, ins speculeaza ca aceasta ar fi de 5.8 inch, in timp ce Samsung GALAXY S10 Plus ar trebui sa aiba un ecran cu diagonala de 6.4 inch, alte noutati majore fiind pregatite deasemenea .

Anterior articolulBLACK FRIDAY EMAG 2018 DATA. CAND INCEPE in RomaniaSource link