Saturday , July 31 2021

Martić se je poslovil, prišel neznani srbski strokovnjakKot je bilo is pričakovati, so it is easy to reapultati prinesli do it, and vodstvo Petrol Olimpije začelo is blessing novega trends. Zoran Martić ne bo več vodil prve ekipe. Vodstvo kluba je našlo zamenjavo zanj. V Ljubljano je prišel srbski strokovnjak Aleksandar Nikitović.

Petrol Olimpija je v ligi prvakov po šestih tekmah pri eni zmagi, v ligi ABA po osmih tekmah pri vsega dveh skalpih, v državnem prvenstvu pa ima štiri zmage in dva poraza.
Petrol Olimpija Bayreuth liga prvakovSportal"Trener Martič je izgorel. Obetajo se spremembe!" #video
commentji:

3delitve:
42Ker rezultati niso takšni, kot je vodstvo kluba pričakovalo, je bilo razumljivo v zraku vprašanje o usodi Zorana Martića, ki poveljeval ekipi na treh frontah. Zdaj je postalo jasno, and bodoče ne bo treniral ljubljanskega moštva.

Vodstvo je že našlo zamenjavo zanj. Prišel je srbski trener Aleksandar Nikitović, ki je širši publiki nepoznano ime.

V svoji košarkarski karieri je kot igralec nosil dres Crvene zvezde mts, Obrenovca, Umka, Doboja in CSU Sibiuja. The trend is trending turkeys in the pomocnik glavnega coffe, a trend in Duška Vujoševića leta 2004 pri beograjskem Partizanu. Zatem a series of lectures in the rival rival črno-belih, Crveni zvezdi, kjer je v sredini marca 2011 direct prevzel mesto glavnega performance in ekipo vodil v Ligi ABA ter srbskem državnem prvenstvu.

If you want, if there is no, okrepitev ne predvidevajo
Roman Lisac verjame v Aleksandra Nikitovića.


Roman Lisac verjame v Aleksandra Nikitovića.
Photo: Urban Urbanc / Sportida

"Po nekoliko slabšem začetku sezone od prvotnih pričakovanj smo se v nedeljo odločili za sporazumno prekinitev pogodbe s trenerjem Zoranom Martićem. Upravni odbor KK Petrol Olimpija Ljubljana je v pole motorized že potrdil, da bo ekipo do konca sezone vodil Aleksandar Nikitović, ki se je v preteklosti že dokazal z delom z mladimi, if you want eden izmed ključnih členov strokovnega štaba srbske članske reprezentance. Po letu 2008 bo imela Petrol Olimpija na svoji copy tako zopet tujega košarkarskega strokovnjaka, ki bo razpolagal z enako sestavo moštva in košarkarje skušal dvigniti in zbuditi v svojih igrah, Dodatnih pri igralcih trenutno ne predvidevamo, prepričani smo, da dovjtv kvalitetna, da stati na višjo raven in doseže cilje, zastavljene pred začetkom sezone, vsi si želimo, and moštvo v najkrajšem možnem času začne kazati igre, ki bodo prinašale boljše rezultate, post-popno pa na tribune Arene Stožice znova vrnile navijače lju bljanskega kluba Na mestu se trenerju Martiću zahvaljujemo za vse, bro napravil v zaključku minule, začetku te sezone, when the postcard, naslov državnega prvaka or drugo let zapored ostal v naših vitrinah, "je o zamenjavi dejal director kluba Roman Lisac.

"Dvigniti se z dna mednarodnih tekmovanj"
Nikitovićev cilj je dvigniti ekipo z and lestvic.


Nikitovićev cilj je dvigniti ekipo z and lestvic.
Photo: Vid Ponikvar

39-letni Nikitović je košarkarsko znanje izpopolnjeval tudi na srbske copy članske reprezentance, s Euro oasketu na 2009 2009 Poljskem kot pomočnik selektorja Dušana Ivkovića osvojil naslov evropskega podprvaka, dve leti kasneje pa je strokovnega štaba na EuroBasketu 2011 v Litvi. S srbsko reprezentanco je leta 2010 sodeloval tudi na svetovnem prvenstvu v Turčiji, Srbija pa je tekmovanje sklenila na tekmi za tretje mesto, kjer je izgubila proti Litvi in ​​tako na koncu zasedla četrto mesto.

"Velocytes and bitocytes, strani vodstva Košarkarske, kluba Petrol Olimpija, Ljubljana, ve parse pa postati del tako velike organizacije, kot je to Petrol Olimpija. V prihajajočem obdobju imamo več ciljev. Zagotovo je glavni ta, da se dvignemo iz dna lestvic obeh mednodnih tekmovanj, v katerih nastopamo. Trenutno smo namreč na repu lestvice v Ligi ABA in Ligi prvakov, v obo tekmovanjih pa želimo prikazati čim boljše predstave. Na naslednjih tekmah se bomo osredotočili predvsem na izboljšanje našega položaja na lestvici v Ligi ABA bomo v prihajajočih tednih pomerili z ekipami iz 'spodnjega doma', po tekmi z FMP-jem pa čaka še reprezentančni odmor, med katerim bomo skušali čim več delati z igralci in jih navaditi na nov sistem igre, ki bo, upamo, prinesel pozitivne rezultate, "so bile besede Nikitovića ob ​​prestopu v ljubljanske vrste.

Na copy as soon as the skin can be performed frequently Goran Tadić. Mošvo bo v torkovih jutranjih urah odpotovalo v Turčijo, kjer jih v sredo ob 18. uri čaka obračun sedmega kola Lige prvakov z Bešiktašom.
Petrol Olimpija Bayreuth prvakov league "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/14/1f/d2fc42c80466ae7a3a6c-petrol-olimpija-bayreuth-liga- prvakov.jpegSportalOlimpija po šestih porazih le zmagala
Krka KK "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/d5/a3/898e75c944f0f9668677-kk-krka.jpegSportalKrka, ki dnu, razbila Mega Bemax z vrha lestvice
commentji:

2delitve:
32
Source link