Sunday , September 26 2021

Glädjebeskedet: Popcornen på väg tillbaka | Göteborgs-PostenDet har varit ett on år för Göteborgsbaserade Estrella. Sommarens värmebölja och fotbolls-VM ledde till en stor efterfrågan på chips – but pass it to helt slut.

Du läser nu en av dina artiklar fria på GP.se

Läs mer: Rekordsommar – the slut chipsen

Chipsen återvände till hyllorna snaps the tilltuggsrelater problem upp. AnYou are the sedan, the number of points for nämligen varit brist på de två sorterna färdigpoppade popcorn: saltade och cheddarsmak.

– Vi har haft jttestor efterfrågan på våra producter, vilket är jätteroligt. Detecting tråkigt att göra våra besvikna consumenter, säger Sofi Randén, marknadschef på Estrella.

"Kommit ut pö om pö"

Det har visserligen inte varit totalstopp. I omgångar man kunnat skicka ut popcorn från fabriken i Angered.

– Determine the method for lite pö om och i vissa butiker for funnits kvar, the field deter varit slut i många butiker, säger Sofi Randén.

Nu vankas dock glädjande nyheter: popcornen är på väg tillbaka till butikshyllorna.

– Nu har vi producerat upp ett lager och kommer förhoppningsvis i kapp, säger Sofi Randén.

Snacksen lämnade fabriken förra v. Och är därmed redan antingen boutique eller på väg ut till dem, beroende på vilken butiken det hand och var i landet den ligger.

En procent är popcorn-försäljning

Popcornen är visserligen inte en storsäljare som till exempt snackstillverkarens sourcream & onion-chips eller grillchips. En procent av den totala försäljningen i Sverige gäller färdig-popcorn – en liten, men inbiten kundskara.

– Folk är lojala mot sina popcorn, säger Sofi Randén.

Estrella började producera chips och popcorn i Alingsås 1957. 1963 flyttade produkenen till Kortedala och 1983 till Angered.

Alms: Kolsyrebrist ors tomma läskhyllor


Source link