Saturday , May 21 2022

United-iconic ilsk angående Pogba: ”Respektlöst”[ad_1]

Paul Pogba har under sommaren kopplats ihop med en flytt till Real Madrid.

Men den 26-årige fransmannen tillhör alltjämnt Manchester United och e helgens Premier League-premier stod han för två målgivande passningar og 4-0-krossen mot Chelsea.

Men följetongen är knappast över.

Spanish Marca rapporterar att Pogba är “desperat” att få lämna England för Real Madrid, men att han samtidigt insett att det kan bli svårt att få till en overgång regular and sommar.

Samtidigt scriver tidningen att Pogbas agent Mino Raiola has a planner and ett möte during PL club de närmaste dagarna.

Hans agenda? Att framföra sin klients önskan att lämna för den spanien huvudstadsklubben.

– Alla känner till Pauls önskan at gå vidare. You är inne and den processen. Alla känner till Pauls Will, with Raiola nyligen till The Times.

United ikonens ilska: “Respektlöst”

Manchester United Den-backen Gary Pallister, som vann Premier League med clubben fyra gånger under 90-talet, har nu gett sin syn på det hela.

Och han är starkt critic till Mino Raiola.

54-åringen menar att agenten försöker tvinga fram ett uppbrott med Manchester United och Paul Pogba – som har två år kvar på sitt nuvarande kontrakt.

– Jag vet att hans (Pogbas) agent with att det ät dags för honom att hitta en ny utmaning nu. Och det tycker jag är respektlöst mot klubben han har contract med. Att försöka pressa fram en transfer, säger Pallister till American Gambler.

Han fortsätter:

– Ole (Gunnar Solskjaer) har varit väldigt positiv gällande att Pogba ska stanna och vill få ut det bästa av honom. För han är en fantastisk spelare och när han som bäst är han en världsklasspelare.

[ad_2]
Source link