Saturday , August 13 2022

Ash 2019: England's Second Test Against Australia, Day Three – Live | sports[ad_1]

It's like raaaaaaaaaiiinnn (and lunch)

Updated

Wykett rolled over!

Updated

Updated

Wicket! Head lbw Broad 7 (Australia 71-4)

Updated

TMS overseas connection

Wicket! Khawaja c Bairstow b Woakes 36 (Australia 60-3)

Updated

Wicket! Bancroft lbw Archer 13 (Australia 60-2)

Updated

Updated

Играчите и официалните лица се измъкват в средата при Господ. Облаците се навиха, хладно е и прожекторите светват. Англия ще огладнее за австралийски калитки.

Стюарт Броуд е на върха на своята оценка … Сега всичко приключи с Джеф.

Updated

Updated

предисловие

Здравейте на всички и добре дошли на живо на OBO на третия ден от втория тест от Господ. След като дъждът се изми в сряда, този състезание се премести вчера с 11 калитки, които паднаха, оставяйки мача деликатно настроен. Заради сериала Англия може да си позволи лошо да постигне по-малко резултати по време на отварящите няколко часа игра тази сутрин.

Това каза, с прогнозата за времето, каквато е, може всъщност да не виждаме повече от няколко часа игра през целия ден. Очаква се дъжд около обяд и е заложено да се задържи.

В средата всички очи отново ще бъдат насочени към Джофра Арчър, след като вчера вечерта британският пейсмен направи обещаващ старт на кариерата си на тест. Той отиде безбожник при сблъсъка си с шест, но показа ритъма и заплахата, които го направиха толкова шепа в крикет с бяла топка.

Днес може да е игра с по-кратък ден от повечето тази пепел, но това не трябва да омаловажава потенциалната значимост на това, което се развива. Английски блицкриг преди обяд, например, може да бъде трамплинът, който домакините търсят в серията досега – особено ако успеят да взривят Стив Смит. За разлика от това, ако посетителите достигнат първия интервал сравнително невредими, те ще запазят контрола върху темпото на този тест и ще бъдат в състояние да направят пет ден поредно неудобно предложение за крехките батсменици в Англия.

Ще бъда с вас през следващия час или около това, но след като започне играта, Джеф Лимон ще донесе капризите. Ако искате да се присъедините към това забавление преди игра, можете да ми изпратите имейл или а чуруликане,

Updated

[ad_2]
Source link